Workshop för danslärare.

loading...
Längtar du efter nytt material och inspiration?
Då är det 15 augusti som gäller.
Vi har bjudit in Åsa Ingelög från Stockholm.

Pris 1995 kr, medtag lunch.
Anmlan sker på info@citydansstudio.se
Skriv namn och faktureringsuppgifter.
Endast 14 platser och det är först till kvarn som gäller.
sista anmälning 8 augusti.

"Vad kul det ska bli att få komma och dansa, inspirera och umgås med er! Upplägget för dagen är följande:"
9.45 samling

10.00-12.00 Barndans:
Här kommer vi dansa till medryckande fartfyllt musik som barnen känner igen. Vi blandar de senaste hitsen med traditionella barnsånger. Låtarna är anpassade för åldrarna 4-7 år. Det blir mycket fart och fläkt blandat med lite bus och lek.

12.00-13.00 lunch

13.00-14.30 Showdans:
Ni kommer få lära er koreografi som passar perfekt som showdansmaterial. Vem vill inte stå på scen och glänsa! Vi jobbar med uttryck, utstrålning och power! Koreografin passar perfekt för små stjärnor i åldrarna 6-12 år!

14.30-15.00 Frukt

15.00-16.30 Streetdance:
Sköna moves och tungt gung blandat med lite kluriga men roliga armkombinationer. Kidsen behöver lite utmaning men fokus ligger på dansglädjen. Koreografin och stegen kan dansas till vilken låt som helst, vi jobbar med takt, känsla och attityd. Dansen vi gör riktar sig till åldrarna 6-12 år och kan med några enkla förändringar varieras till olika svårighetsnivåer.

16.30- ca 17.30 avslut med frågestund, tips och pepp.


"Vi dansar igenom varje klass som om det är en riktig lektion. Ni följer med i alla moment, uppvärmning, koreografi och lek. Ni får helt enkelt uppleva klassen så som barnen gör. Efter varje klass går vi igenom upplägg, tankar, funderingar och tips.
Allt material ni lär er under dagen är fritt att använda på egna klasser!
Hopppas vi ses!
Soliga hälsningar Åsa"


OM ÅSA INGELÖG

Åsa är en glad, energifull person som brinner för att inspirera, peppa och motivera till att leva livet fullt ut. Med glädjen i fokus förmedlar hon sund träning, fartfyllda dansklasser och roliga workshops.
Åsa har arbetat med dans, träning och friskvård i snart 20 år och tänker fortsätta så länge kroppen tillåter och kreativiteten flödar. Hon är en uppskattad inspiratör på konvent, dansklasser och gästinstruerar runt om i Sverige.
I dans-bagaget har hon flertalet SM-guld, ett VM-silver och ett NM-brons. Hon var Sveriges representant i danstävlingen Planet Dance samt bronsmedaljör på den Europeiska instruktörstävlingen Rookie of Europe. Åsa var tidigare Nike Mastertrianer och sponsrad av Nike.
Åsa har utbildning inom dans via Balettakademin, Swedish Dance League samt flertalet fristående kurser och utbildningar. Hon är licensierad Personlig tränare och utbildad vid The Academy. Hon jobbar dagligen med pedagogiskt innehåll för dansklasser, undervisning, utbildning och personlig coachning inom dans och träning. Åsa har arbetat som koreograf för rikstäckande barndans, äger och driver idag dansskola, coachar och tränar tävlingsdansare nationellt och internationellt samt arbetar som domare på tävlingar runt om i Sverige.
”Jag lever och andas träning och dans och vill gärna dela med mig av min passion och dansglädje."

www.asaingelog.se